Livrare

Livrare

Melinda Steel vă asigură, la cerere, servicii de transport de la punctul de lucru Melinda Steel de unde ați achiziționat produsul, prin parcurile auto proprii. Plata pentru transportul mărfurilor se face în funcție de valoarea mărfii, tipul produselor, de distanța până la adresa de livrare și timpul necesar pentru livrare.

TERMENI ŞI CONDIŢII DE TRANSPORT

Vă informăm că serviciul de transport vă este pus la dispoziție din dorința de a elimina efortul dumneavoastră de a transporta produsele cumpărate de la punctele de lucru Melinda Steel.

Serviciul de transport este asigurat cu respectarea a următoarelor reguli:

  1. Transportul este asigurat până în zonele în care mașinile pot parca în condiții de siguranță.
  2. Transportul produselor de la mașină în/la/până la punctul de descărcare/depozitul cumpărătorului nu este obligația conducătorului auto.
  3. Clientul trebuie să se asigure că are utilajele și personalul necesar pentru descărcarea mărfii livrate.
  4. Solicitările speciale nu fac obiectul condițiilor de mai sus.
  5. Nu ne asumăm răspunderea pentru întârzierile în livrarea mărfurilor cauzate de forță majoră (inundații, căi de acces inzăpezite, impracticabile etc). În acest caz, transportul se va reprograma în funcție de posibilitățile de transport.

Atenție!

Conducătorul autovehiculului vă ajută la descărcarea mărfii din mașină, însă nu și la manipularea sa în vecinătate.

Pentru alte informații legate de livrare aveți posibilitatea de a apela Serviciul Asistență Clienți Melinda Steel pe pagina noastră web.