Termeni şi Condiţii

Termeni şi Condiţii

Melinda Steel Termeni şi Condiţii 

Preambul

Acest document stabilește termenii şi condiţiile de utilizare a paginii de internet melindasteel.ro și condițiile de  solicitării ofertelor de preț prin intermediul acestei pagini de internet pentru produsele și serviciile oferite de către societatea noastră, MELINDA-IMPEX STEEL SRL către alte companii, persoane juridice etc.  (denumit în continuare "Termenii și Condițiile").

Produsele și serviciile prezentate prin pagina noastră de internet sunt destinate utilizatorilor persoane juridice, companii de profil, astfel pagina noastră de internet se încadrează în activitatea ”business to business”, și prezentele termeni și condiții sunt stabilite conform acestui scop.

Politica de confidențialitate, precum și orice alte documente la care se face referire în cuprinsul acestui document, și/sau care sunt în legătură cu utilizarea paginii de internet melindasteel.ro fac parte din Termeni și Condiții. Prin acceptarea Termenilor și a Condiţiilor, vă exprimați acordul și acceptați și Politica de confidențialitate, precum și cu toate celelalte documente menționate în cuprinsul prezentului document.

Titularul paginii de internet melindasteel.ro  este MELINDA-IMPEX STEEL S.R.L., având sediul social in Odorheiu Secuiesc, str. Beclean, nr. 314, înregistrat la Reg.Com sub nr. J19/1065/2003, având cod unic de înregistrare RO 15936500.

Dacă nu sunteți de acord cu Termenii și Condițiile, sunteți obligat să părăsiți imediat pagina de internet melindasteel.ro și să nu utilizați niciuna din serviciile oferite prin intermediul acestei pagini de internet.

Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile înainte de a utiliza acest site web și de a efectua orice comandă prin intermediul acestuia.

Titularul paginii de internet melindasteel.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment Termenii și Condiţiile. Orice modificări aduse Termenilor și Condiţiilor vor intra în vigoare numai pentru lansarea noilor cereri de ofertă de preț, înregistrate după publicarea modificărilor respective pe această pagină de internet. Astfel, vă rugăm să verificați, înainte de fiecare utilizare a paginii noastre de internet, pentru că este posibil să fi intervenit modificări de la ultima vizită.

Dacă aveți orice întrebări cu privire la Termeni și Condiții vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail steel@melinda.ro

Definiții

Titularul paginii de internet melindasteel.ro și Vânzătorul tuturor serviciilor și produselor promovate prin intermediul paginii de internet melindasteel.ro este MELINDA-IMPEX STEEL S.R.L., având sediul social in Odorheiu Secuiesc, Str. Beclean, nr. 314, , înregistrat la Reg.Com sub nr. J19/1065/2003, având cod unic de înregistrare RO 15936500.

Societatea noastră, prin pagina de internet se adresează persoanelor juridice, companiilor de profil,  astfel vă solicităm să aveți în vedere ca și serviciile noastre aferente se adresează în primul acestora, iar unde solicităm date și informații cu scopul de a vă putea servi cu oferte de preț întocmite cu acuretețe, solicităm datele persoanelor juridice în numele cărora și pentru care doriți să achizționați produse și servicii de la societatea noastră.

Cumpărătorul - orice persoană fizică sau juridică care, prin plasarea și înregistrarea unei cereri de oferte de preț: (a) on-line pe această pagină de internet sau (b) telefonice, acționează în alte scopuri decât cele specifice activității sale comerciale sau profesionale, având, potrivit legii, calitatea de consumator.

Cerere ofertă preț on-line - solicitarea online transmisă de către Cumpărător, prin parcurgerea etapelor tehnice necesare și plasarea unei cereri de ofertă de preț pe pagina această de internet în condițiile prevăzute de prezentele Termeni și Condiții, în vederea achiziționării de Produse și Servicii comercializate de către MELINDA-IMPEX STEEL SRL.

Cerere ofertă de preț telefonică – solicitarea telefonică transmisă de către Cumpărător, prin parcurgerea etapelor tehnice necesare, , în vederea achiziționării de Produse și Servicii comercializate de către MELINDA-IMPEX STEEL SRL.

Cerere ofertă de preț–Cerere ofertă de preț on-line / sau Cerere ofertă de preț telefonică.

Produs - orice bun comercializat de către MELINDA-IMPEX STEEL SRL, promovat și prezentat  prin intermediul paginii de internet www.melindasteel.ro, pentru care oferta de preț este solicitată de către Cumpărător prin pagina de internet melindasteel.ro.

Serviciu - orice serviciu comercializat de către MELINDA-IMPEX STEEL SRL prin intermediul paginii de internet www.melindasteel.ro  promovat și prezentat prin pagina de internet care urmează să fie prestat de către Vânzător, în condițiile prevăzute în Termeni și Condiții. Contract - contractul încheiat de către Cumpărător, în conformitate cu Termenii și Condițiile expres acceptate de acesta, și Vânzător.

Drepturile de proprietate intelectuală

Mărcile înregistrate de către MELINDA-IMPEX STEEL SRL și Melinda Impex Instal SRL sunt protejate conform prevederilor legale în vigoare, și utilizarea oricăror semne, denumiri  identice și / sau similare mărcilor înregistrate de către Melinda Impex Instal SRL sau MELINDA-IMPEX STEEL SRL pentru produse și / sau serviciile similare sau diferite, sau comercializarea oricăror produse și / sau servicii sub semne și / sau denumiri identice și / sau similare constituie infracțiune și se pedepsește potrivit legii.

Conținutul și elementele grafice ale paginii de internet, inclusiv dar fără a se limita la acestea, tot conținutul în format text, imaginile, elementele audio-vizuale, programe software, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor și facilităților prezente și viitoare, cu excepția cazului când este menționat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar și orice alt material, transmis sub orice formă de și către Utilizatori (prin vizualizare directă pe pagina de internet, prin newslettere, publicații social media etc,) aparțin titularului paginii de internet melindasteel.ro și reprezintă conținutul paginii de internet.

Conținutul paginii de internet, indiferent de zona in care se află pe site și indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv în scopuri personale. Orice utilizare de conținut de către terțe persoane în alte scopuri decât cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres și prealabil al titularului paginii de internet. Astfel este interzisă copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vânzarea, distributia parțială, integrală sau modificată a conținutului acestei pagini de internet sau a oricărei părți a acestuia efectuate în alte scopuri decât cel personal, fără consimțământul dat în scris de către titularul melindasteel.ro

În cazul în care doriți să obțineți consimțământul nostru pentru utilizarea oricărui material, text etc. din conținutul paginii de internet, sau în cazul în care doriți să ne sesizați în legătură cu orice fel de utilizare neautorizată al oricărei imagini, text, material, conținut, material audio-video pe pagina de internet și orice fel de încălcare ale drepturilor de autor puteți să scrieți e-mail la adresa:

steel@melinda.ro

 

Accesul și funcționarea paginii de internet melindasteel.ro

Vânzătorul ia toate măsurile și depune toate eforturile posibile pentru ca informațiile publicate pe pagina de internet, inclusiv descrierea Produselor şi a Serviciilor, precum și prețurile listate, să fie, în orice moment, corecte şi complete. Cu toate acestea, erorile nu pot fi excluse în totalitate. În asemenea situații, Vânzătorul va încerca să înlăture toate erorile survenite în cel mai scurt timp posibil.

Dvs., în calitate de Utilizator și / sau Cumpărător va trebui să aveți în vedere ca achiziționarea produselor în urma prezentării on-line înseamnă o experiență diferită de aceea de achiziționare off-line, în magazine sau alte locuri de comercializare.

Fotografiile şi imaginile de pe pagina de internet au doar rol ilustrativ/orientativ. Pentru o descriere exactă a Produsului şi a detaliilor incluse, trebuie să citiți cu atenție descrierea corespunzătoare a Produsului.

Produsele vor fi livrate numai în măsura în care sunt disponibile, existând astfel riscul ca Vânzătorul să nu poată livra Comanda. De asemenea, Vânzătorul își rezervă dreptul de a retrage orice Produs de la vânzare, în orice moment.

Utilizatorii paginii noastre de internet trebuie să aibă în vedere ca titularul paginii de internet utilizează un program de calculator în vedere oferirii ofertelor de preț solicitate de către Dvs. la toate produsele, pus la dispoziție de către furnizorul de servicii Minic Studio SRL, iar MELINDA-IMPEX STEEL SRL nu are nicio responsabilitate cu privire la ofertele de preț furnizate pe baza datelor introduse, nu poate fi trasă la răspundere în nicio formă și în nicio măsură pentru acuratețea, veridicitatea informațiilor ofertelor de preț furnizate, dar depune toate eforturile necesare pentru a elimina orice fel de erori, disfuncționalități, posibilități de inadvertențe. Pentru verificarea tuturor informațiilor luăm legătura cu utilizatorii cu ocazia lansării comenzilor, iar oferta de preț nu reprezintă nicio obligație pentru Cumpărătorul solicitant.

Subliniem faptul ca prin pagina de internet Dvs nu aveți posibilitatea de a comanda în mod direct produsele și serviciile oferite de către MELINDA-IMPEX STEEL, aveți posibilitatea de a solicita ofertă de preț, iar în cazul acordului încheiat cu Vânzătorul, veți încheia un Contract care va stabili în detalii obligațiile ambelor părți, inclusiv dar fără a se limita la condiții de facturare, livrare, transport, recepție, descărcarea de responsabilitate, limitarea responsabilității, garanția și returnarea produselor etc.

 

 

Înregistrarea pe melindasteel.ro

La plasarea unei solicitări de oferte de preț vă solicităm să vă înregistrați pe pagina noastră de internet, pentru a vă putea oferi informații corecte, și ca să putem preveni abuzurile și încercările de a supraîncărca sistemul prin solicitări nereale. La deschiderea contului de Cumpărător solicităm date personale și / sau date ale persoanei juridice care sunt necesare pentru identificarea Cumpărătorului și prevenirea oricărui abuz legată de identitatea acestuia, precum și pentru a putea oferi informații exacte și de a avea posbilitatea de a verifica acuratețea tuturor informațiilor.

Pentru a vă putea înregistra pe pagina de internet melindasteel.ro și a vă putea deschide un cont pentru a lansa o cerere de ofertă preț, Dvs. va trebui să aveți 18 ani împliniți, să ne comunicați la înregistrare numele și prenumele DVs, datele valide ale societății, o adresă de e-mail validă, și un număr de telefon unde puteți fi contactat.

Vânzătorul își rezervă dreptul de a refuza solicitarea de înregistrare în măsura în care constată că informațiile furnizate sunt în mod vădit neconforme cu realitatea. Vânzătorul nu are nicio responsabilitate cu privire la  furnizarea ofertei de preț și / sau orice fel de erori în cazul în care Cumpărătorul la înregistrare sau la plasarea Comenzii a furnizat informații incomplete și / sau greșite, sau în mod vădit nevalabile și / sau neconforme cu realitatea.

Cu ocazia lansării cererii de oferte preț, veți avea posibilitea prin programul de calculator pus la dispoziția Dvs. prin intermediul paginii de internet să alegeți și să determinați exact tipul și celalte parametri de identificare ale produsului dorit. Fără introducerea și / sau bifarea informațiilor precise și corecte nu puteți primi o ofertă de preț corectă și veridică.

În urma înregistrării pe pagina de internet Cumpărătorul va primi oferta de preț.

Prețurile produselor și serviciilor afișate în cadrul paginii de internet www.melindasteel.ro includ T.V.A. conform legii in vigoare.

Preţurile sunt valabile în momentul prezentării ofertei de preț, fiind afişate lângă produsele magazinului nostru. Preţurile afişate nu conţin taxa de transport.

Informații despre taxa de livrare și transport puteți solicita la Asistența Clienti https://melindasteel.ro/contact , și la adresa de e-mail steel@melinda.ro.

Iar condițiile și termenii livrării produselor pot fi  consultate cu ocazia plasării cererii de ofertă preț, la următorul link: https://melindasteel.ro/content/8-livrare

În situaţia în care apar erori sau nereguli la produse sau preţuri, Vânzătorul își rezervă dreptul la corectarea acestora. În astfel de situaţii, după evaluarea respectiv corectarea erorii, Cumpărătorul este informat despre modificări. Cumpărătorul are posibilitatea să-şi confirme încă odată Comanda, sau oricare dintre părţi pot renunţa la aceasta.

Prețul, modalitatea de plată si termenul de plată sunt specificate în oferta de preț. Vânzatorul va emite către Cumpărător o factură pentru Bunurile si / sau Serviciile livrate, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Pentru o corectă comunicare a facturii Cumpărătorului îi revin obligațiile de a-și actualiza ori de câte ori este cazul datele din Contul său .

Vă informăm ca solicitarea ofertei de preț nu reprezintă o obligație pentru niciuna dintre părți, oferta de preț nu echivalează cu un contract încheiat. În vederea achiziționării produselor și serviciilor furnizate și / sau distribuite de MELINDA-IMPEX STEEL SRL veți încheia un contract cu aceasta în urma consultării ofertei de preț, iar contractul va stabili toate detaliile cu privire la obligațiile ambelor părți, inclusiv dar fără a se limita la condiții de facturare, livrare, transport, recepție, descărcarea de responsabilitate, limitarea responsabilității, garanția și returnarea produselor etc.

Nu este scopul și obligația noastră ca prin prezentele termeni și condiții ale funcționării paginii de internet melindasteel.ro să vă prezentăm detaliile și / sau condițiile contractului de încheiat în vederea achiziționării produselor și serviciilor prezentate prin pagina de internet.

Nicio prevedere de mai sus nu afectează drepturile garantate de lege Cumpărătorului în calitate de consumator. Pentru a afla mai multe informații puteți contacta Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor 0219551 în cazul în care vă adresați în calitate de persoană fizică, sau MELINDA-IMPEX STEEL SRL 0266218096, ori vă puteți adresa instanțelor de judecată conform prevederilor contractului încheiat.

În cazul în care doriți să reclamați orice fel de nemulțumire în legătură cu Produsul livrat sau Serviciul furnizat de către Vânzător, puteți să contactați MELINDA-IMPEX STEEL SRL și la adresa de e-mail steel@melinda.ro, ori numerele de telefon 0266218096.

Serviciul Calculator greutate specifică și Calcul necesar materiale sistem pluvial

Serviciile Calculator greutate specifică și Calcul necesar materiale sistem pluvial sunt servicii asupra cărora Melinda Impex Steel SRL deține toate drepturile de proprietate intelectuală, astfel copierea, transmiterea, distribuirea acestora este absolut interzisă fără consimțământul prealabil al societății noastre. Aceste servicii pot fi utilizate doar cu scopuri personale.

Serviciile Calculator greutate specifică și Calcul necesar materiale sistem pluvial sunt servicii oferite cu scop informativ și orientativ, nu pot fi confundate cu niciun serviciu de certificare sau omologare în acest domeniu, astfel fiecare utilizator le folosește pe propria sa responsabilitate și utilizează datele și informațiile primite datorită utilizării acestor servicii pe propria sa răspundere, iar Melinda Impex Steel nu va putea fi tras la răspundere în niciun mod și î nicio măsură pentru exactitatea și / sau corectitudinea, veridicitatea informațiilor, datelor furnizate.

Pentru ca aceste servicii să ofere utilizatorilor rezultate adecvate, fiecare utilizator trebuie să introducă date exacte, informații corecte în câmpurile marcate corespunzător. Melinda Impex Steel nu poate fi tras la răspundere pentru datele eronate furnizate pe baza oricăror informații și / sau date eronate.

Utilizatorul acceptă și este de acord ca nu va putea trage la răspundere prin niciun mod și în nicio măsură pe Vânzătorul Melinda Impex Steel pentru orice fel de prejudicii care ar rezulta din informațiile și / sau datele eronate, incorecte, desfuncionalități etc . sau din utilizarea prin orice mod a informațiilor și / sau datelor eronate, incorecte obținute prin utilizarea Serviciilor Calculator greutate specifică și Calcul necesar materiale sistem pluvial.

Vânzătorul își menține dreptul de a înceta oricând furnizarea acestor servicii, sau de a modifica oricând modalitatea de furnizare a acestor servicii fără orice alte notificări și atenționări trimise către utilizatori. Vânzătorul nu este responsabil pentru întreruperea furnizării serviciului, sau pentru orice alte erori, disfucționalități ivite în furnizarea serviciului.

Garanțiile acordate

 Toate informațiile cu privire la garanțiile Produselor, inclusiv, dar fără a se limita la, termenele și condițiile de exercitare, se regăsesc în contractul încheiat între Furnizor și Cumpărător.

Vă aducem la cunoștință ca toate produsele prezentate prin intermediul paginii de internet melindasteel.ro sunt conform standardelor de calitate ale Uniunii Europene și ale prevederilor legislației române în acest sens.

Toate reclamațiile în legătură cu produsele vor fi analizate și acceptate în conformitate cu prevederile legislației române , astfel reclamațiile trebuie să conțină în mod obligatoriu motivul reclamației, precum și parametri de identificare ale produsului în cauză. Fiecărei reclamații va trebui atașată o mostră din produsul la care se referă nemulțumirea Cumpărătorului.

Reclamațiile vor putea fi trimise la adresa de e-mail steel@melinda.ro, sau prin scrisoare recomandată cu confirmare  primire la adresa sediului societății, 535600, Odorheiu Secuiesc, Str. Beclean nr. 314. Formularul de completat cu ocazia reclamației, precum și condițiile și reglementările exercitării acestui drept al Cumpărătorului va conține contractul încheiat între Cumpărător și Vânzător în vederea achiziționării produsului/ și sau va fi atașat Certificatului de garanție al produsului.

 

 

Limitarea responsabilității

Utilizatorul și / sau Cumpărătorul sunt obligați să utilizeze prezenta pagină de internet în conformitate cu prevederile legale în vigoare, și pe propria lor responsabilitate.

Nu este permisă utilizarea acestei pagini de internet în scopul introducerii în mod deliberat de viruşi sau orice alt program sau material care poate fi tehnic dăunător sau distructiv. Sunt interzise încercările de acces neautorizat la acest site web, la serverul pe care este găzduit acesta sau la orice alt server, calculator sau bază de date în legatură cu acest site web. Prin acceptarea Termenilor și Condițiilor vă angajați să nu atacați această pagină de internet prin intermediul unui atac de blocare a serviciului sau de blocare distribuită a serviciului. Nerespectarea dispozițiilor din prezenta clauză va fi raportată autorităților competente în vederea aplicării sancțiunilor legale și va determina suspendarea imediată a dreptului de a utiliza această pagină de internet.

Utilizatorul și / sau Cumpărătorul utilizează pagina de internet și Serviciul oferit prin intermediul acesteia pe riscul propriu, Vânzătorul nefiind în niciun fel responsabil pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea paginii de internet sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe site.

Astfel, vă recomandăm să vă asigurați că aveți instalate sisteme adecvate de apărare, menite să vă protejeze calculatorul de viruși şi/sau orice alt conținut dăunător.

Vânzătorul nu răspunde de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site, fără ca prin această prevedere să fie afectate drepturile consumatorilor, potrivit legii.

Utilizatorul paginii noastre de internet înțelege și este de acord ca potrivit Termenilor și Condițiilor este strict interzisă atacarea acestei pagini de internet prin intermediul unui atac de blocare a serviciului sau de blocare distribuită a serviciului. Nerespectarea dispozițiilor din prezenta clauză va fi raportată autorităților competente în vederea aplicării sancțiunilor legale și va determina suspendarea imediată a dreptului de a utiliza pagina noastră de internet.

Vânzătorul depune toate eforturile și ia toate măsurile necesare pentru a asigura o navigare sigură pe pagina această de internet, însă nu poate garanta ca pagina de internet, serverele pe care este găzduit sau e-mailurile trimise sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător, că nu conține erori, omisiuni, defecțiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alți factori similari.

Vânzătorul nu poate fi tras la răspundere în niciun mod și în nicio măsură pentru conținutul, inclusiv dar fără a se limita la materialele, produsele și serviciile oferite, activitatea de promovare, publicitate și reclamă prin intermediul paginilor de internet ale terțelor părți la care trimit/ pot trimite orice link-uri plasate pe pagina de internet al Vânzătorului.

Vânzătorul își rezervă dreptul de a anula ofertele de preț care privesc Produse și/sau Servicii afișate pe Site ca urmare a unor erori tehnice sau care, din cauzaunor erori tehnice, prezintă prețuri evident eronate/derizorii (prețuri care pot fi, în mod rezonabil, apreciate ca eronate/derizorii de către consumatorul mediu).

Vânzătorul face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratețea informațiilor și a imaginilor, materialelor publicate pe pagina sa de internet și de a păstra încrederea în pagina de internet, va încerca să corectereze erorile și omisiunile cât mai repede posibil, dar nu își asumă răspunderea și nu garantează implicit și expres pentru conținutul și informațiile de pe pagina de internet în măsura în care acestea au fost puse la dispoziția Vânzătorului de către utilizatorii paginii de internet, sau orice altă terță parte,  în mod direct sau indirect.

Vânzătorul nu este responsabil pentru inadvertențe, erori sau omisiuni în cadrul informațiilor obținute de la Utilizatori. În mod expres, Utilizatorul paginii de internet este de acord să exonereze de răspundere pe Vânzător pentru orice acțiune judiciară sau extrajudiciară, care provine ca urmare a utilizării incorecte sau frauduloase al paginii de internet.

Pentru caz de forță majoră, Vânzătorul și/sau operatorii, directorii, angajații, sucursalele, filialele și reprezentanții săi, sunt exonerați total de răspundere. Cazurile de forță majoră includ, dar nu se limitează la, erori de funcționare ale echipamentului tehnic al Vânzătorului, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele paginii de internet, erorile de operare, greva, etc.

Legea aplicabilă și litigii

Utilizarea paginii de internet melindasteel.ro, transmiterea  cererii de ofertă de preț sunt guvernate de legislația română.

Orice litigiu care rezultă din sau în legătură cu folosirea paginii de internet sau în legătură cu utilizarea acesteia va fi supus instanțelor competente din România.

Consumatorii nu pot renunța la drepturile care le sunt garantate de lege. Orice clauză contractuală prin care se renunță sau se restrâng în mod direct sau indirect drepturile prevăzute de lege în favoarea consumatorilor nu este obligatorie pentru aceștia.

Modificarea Termenii și Condițiilor

Vânzătorul are dreptul de a modifica oricând și în orice mod oricare dintre prevederile Termenilor și Condițiilor, Termenii și Condițiile în întregime, fără nicio notificare prealabilă.

Utilizatorul și / sau Cumpărătorul prin continuarea utilizării paginii de internet și / sau al Serviciului oferit prin intermediul paginii de internet își exprimă acordul cu modificările introduse.