Gyárlátogatás Törökországban – Yücel Boru és Cayirova Boru

Gyárlátogatás Törökországban_1
A Melinda-Impex Steel beszerzői- és értéksítői csapata 2016 márciusában egy szakmai úton, gyárlátogatáson vett részt Törökországban. A Yücel Boru-val és a Cayirova Boru-val történő szoros és nagymúltú együttműködés részeként ügynökeink közvetlenül a gyártósorok mellett tekinthették meg, hogyan is készülnek a különböző szerkezeti- és nyomáspróbázott csövek és zártszelvények.

Continue…

Csapatépítő tréningen a Melinda Steel értékesítői

Csapatépítő tréningen a Melinda Steel értékesítői

A munkatársak szaktudásán és felkészültségén túl a Melinda Steel kiemelt hangsúlyt fektet arra, hogy a kollégák egymást segítve, kreatívan, igazi csapatként tevékenykedjenek a mindennapokban is. Ennek fényében 2015 szeptemberében, festői környezetben, Hargitafürdőn került megrendezésre a Melinda Steel legutóbbi csapatépítő tréningje.

A jó hangulatú hétvégén ügynökeink reszt vettek egy értékesítési képzésen is, melyen az EY (Ernst & Young) egy trénere izgalmas és interaktív feladatokkal igyekezett bővíteni a 9 munkapontunkról érkező kollégáink tudását. A hétvége hátralevő részében pedig a Balu Park kalandparkjában kapcsolódott ki a csapat.