Vizită de lucru în Turcia – Yücel Boru şi Cayirova Boru

 În cadrul unei colaborări strânse și de lungă durată cu Yücel Boru și Cayirova Boru

În martie 2016 echipa de aprovizionare și vânzare Melinda-Impex Steel a participat la o vizită de lucru în Turcia.
În cadrul unei colaborări strânse și de lungă durată cu Yücel Boru și Cayirova Boru, agenți au putut să cunoască chiar lângă linie de producție, cum se fabrică diferitele țevi rotunde și rectangulare, de construcții și de instalații.

Liniile monumentale de fabricație observate în cursul vizitei de fabrică, diferitele procese și tehnologii moderne de fabricație, au contribuit la îmbogățirea expertizei a agenților noștri cu informații profesionale utile și de valoare.

Continue…

Team building pentru personalul de vânzări Melinda Steel

Team building pentru personalul de vânzări Melinda Steel

În plus față de cunoștințele și pregătirea profesională a colegilor, Melinda Steel consideră că este deosebit de important ca colegii să-și desfășoară activitatea în fiecare zi ajutându-se reciproc, într-un mod creativ, ca o adevărată echipă. În acest sens s-a organizat recentul team building Melinda Steel în septembrie 2015, într-un cadru pitoresc, la Harghita Băi.

Agenții au participat la un training de vânzări, la care trainerul de la EY (Ernst & Young) a încercat să extindă cunoștințele colegilor sosite de la cele 9 puncte de lucru prin exerciții interesante și interactive. Restul week-endului a fost petrecut de echipa cu odihnă în parcul de aventuri Balu Park.